Mitt 2011....!

Hei og hå! :)
Beklager, men jeg sovna i går, men her kommer innlegget! :P 

Nå skal jeg gjengi mitt 2011 men jeg kan desverre ikke fylle med mange bilder, for Kaja kjøpte ikke det nye kamera før litt utti året. Men jeg har i allefall noen da! :)

Tidligere på året da, kort gjenfortalt var prega av at vi familien fikk tilbake rommene våres. Det har vært en liten brann i huset, så 2.etg måtte males og renses. Da fikk jeg større rom, og jeg fikk  malt det! :) Det var godt å få litt større rom, for rommet mitt er egentlig ganske lite! Ellers har Lise hatt sin konfirmasjon.

Synes konfirmasjoner er så kjedelig og spennende på samme tid. Det er spennende for slekt samles og man blir kjente med nye folk. Men det er også litt kjedelig, for det er mye prating og lite action! ; )
 

Det er faktisk ikke noe mer som skjedde på våren i 2011. Jeg var jo på skolen, men det er jo ikke så spennende å blogge om.

Men så kom sommer'n Det synes jeg er det mest spennende i året! :) Desstuten synes jeg alltid sommerene våres er så spesielle og vi finner alltid på noe morsomt som gjør somrene så minneverdige. 

Det er mange ting man skal gjøre om sommer'n, men det viktigste er å ha det gøy synes jeg! Kose seg med familie og venner. Tradisjonen tro var vi i Mandal i år også! :)Oppe på uranienborg! :) Vi har en tradisjon som sier at vi skal bestille pizza på Gundersen, for så å løpe opp til Uraninenborg mens vi venter på maten. Noen ganger rekker vi å løpe to ganger! 
Vi var en liten tur innom Grimstad og Kragerø. Her fant vi en fontene som var veldig spennende, og poooooza når mor skulle ta bilde av oss! 

Litt lengre uti året var vi på hytta med fammen. Det var en tur som egentlig var litt uventa, med tanke på været. Første dagen var det sol, og vi gikk lang tur opp til nuten som er et møtepungt på sangerfjell. 


Sangernuten med Kaja, Lise, Margrethe, Ellinor og Anne-Grethe ei venninne av Margrethe. Her skinner sola, det blåste litt, men det var et fint høstvær.

Dagen etter begynte det å snø! Det la seg et hvertfall 10 cm lag på bakken. Og vi hadde jo ikke vinterdekk, så nedturen fra fjellet var litt glatt da, for å si det sånn. Derfor var vi så uheldig å kjøre ut! :/


Det var kjedelig, men vi var heldige da. Kunne gått verre. Det eneste som blei ødelagt var sidespeila, og skjermen. Aksla var like hele, for det var de vi var mest bekymra for. 

 

I år hadde vi også Elevbedrift på skolen. Det er noe alle må ha, i allefall i Aurskog. Det er sånn at man skal finne opp sin egen bedrift, og drive denne i en uke. Regnskap, og markedsføring også. Da lagde jeg og noen jenter i klassen en bedrift som het Søtt og Godt EB. Vi lagde cupcakes, som vi solgte på Rema 1000. Vi lagde altså vår egen stand! ; )

 

 

 I høst hadde jeg også en forestilling i Tut&Kjør. Deeet var kjempe gøy! :D:D Selvom det ble mye øving og kjøring, stressing og venteing, var det verdt hvert eneste minutt. 

 
Vi hadde oppsettning av Trollmannen fra Oz. Jeg var løven, og jeg skulle spille en løve som skulle være litt eplekjekk og liksom-tøff, men egentlig var en skikkelig reddhare. Jeg måtte bli med Dorethy, fuleskremselet og bikkmannen til Trollmannenn fra Oz, for å spørre om jeg kunne få litt mot. Og det viste seg at jeg hadde det hele tiden, jeg trente bare litt tro på meg selv. 

Så kom jo jula da! Med en desember tid hvor vi lagde mange gaver på Bogstadleir, resten av desember med gavelaging, besøk til Sola. Hvor vi hadde fotoshoot på solastranda, vi sku nemlig ta bilder til farmor og farfar sin gullbryllupsgave. 


Ja..


Mine kjæreste søsken! ; )

 

Så var det jo jul da!

Og jeg fikk en kjempe fin jakke av mamma og pappa. Ellers fikk jeg mange fine gaver av både familie og venner! :D 
 

 

 Så kom jo nyttår da! ;)

Vi var hos noen venner, og det var kjempe koselig. Vi spilte Nappers, et avespill. Vi spistye god mat og hadde leker og quiz. Og TUSEN TAKK til min kjære, snille, søte, greie og perfekte søster som tok bildene for meg!! :D<3


I år også hadde vi sånn rakkett på boks! :P 

 

Så tok vi noen bilder som Kaja synes er så gøy å ta! Dessuten passa det jo å ta inn i det nye året!


2  0  1  2  ! ! ! Jeg er den første 2! :)Live your life based on LOVE!<3A for Annsy! Yeah!

 


Liker det bilde egentlig.Kaja prøvde å lage en engel, men det funka ikke helt! :PDa tror jeg ikke det er noe mer å si enn: GODT NYTTÅR!!


 

Blei mange bilder fra nyttårsafta, men det er jo de som er ferskest da! ;)

 

Q: Hvordan var din nyttårsaften?
Q: Hva synes du mo bildene? 

 

Annsy

3 kommentarer

novies - kommenterer tilbake!

02.jan.2012 kl.13:03

skikkelig fine bilder! :D

Martamoi

02.jan.2012 kl.20:21

<3

gabby

02.jan.2012 kl.20:29

fine bilder <3

hadde fin nytttårsaften.

Skriv en ny kommentar

Annsy

Annsy

14, Aurskog-Høland

Hei, jeg er ei moroklump på 14 år som heter Anna, men kall meg Annsy. Jeg blogger om meg og mitt, teater, makeup osv. Vi blogges ♥ leser denne bloggen nå

Kategorier

Arkiv

hits